Spirituele stervensbegeleiding

Voor een ziel is het een uitdaging om los te komen van zijn of haar aardse bestaan. Niet alleen het proces van sterven maar het hele proces ernaar toe. Hoe neem je afscheid van het leven dat je hebt geleefd?

De voorbereiding van jouw aanstaande dood gebeurt zowel op lichamelijk, mentaal als op zielsniveau. Als stervensbegeleider begeleid ik je in het proces van jouw sterven op alle niveaus. Zo zal de uiteindelijke overgang meer in harmonie verlopen.

Op het moment dat je overlijdt stopt je aardse bestaan. Je ziel maakt zich los van je lichaam.
Met je ziel bedoel ik het on(be)grijpbare deel van degene die je hier op aarde bent. Je gevoel, je verlangen. Over waar de ziel naar toe gaat bestaan vele theorieën. Maar zeker weten we het pas op het moment dat we er zelf voor staan. Voor mij is het een zekerheid dat de ziel niet ophoudt met bestaan maar doorgaat met ervaren. In een andere dimensie, het hiernamaals of wat voor naam je er ook aan wilt geven. Op zielsniveau is er altijd contact mogelijk met degenen die je in het aardse bestaan achterlaat.

Heb jij begeleiding nodig in het aanvaarden van jouw aanstaand overlijden, of het overlijden van een dierbare, neem dan contact op met mij voor meer informatie.

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?