Luisterkindafstemmingen

Dank je wel voor de prachtige luisterkindafstemming.
Ik ben er stil van. Het raakt me en opent mijn ogen hoe ik uit de situatie kan komen.Er zitten zoveel raak momenten in en ga hier ook echt naar luisteren, ik voel daardoor al meer ruimte bij mezelf ontstaan.
De tips die je zegt mag ik inderdaad weer meer oppakken. Mijn eigen frequentie blijven verhogen en me richten op mezelf zal me brengen waar ik hoor te zijn. Dank je wel Wendy.


Je schrijft op een enorm respectvolle en liefdevolle manier. Dat doet me wat. Het geeft me het gevoel dat het oké is wat er allemaal is en dat het er mag zijn. Dat helpt in het proces.


Ik wist wel wat een luisterkindafstemming was, maar had hem zelf nog nooit gekregen.
Wat bijzonder. Je hebt mij zo treffend omschreven. En mijn helende reis prachtig met mij gemaakt.
Zo magisch, dat jij je zo zuiver op mijn ziel kan afstemmen dat je verhaal ook helend is.
Dank je wel!! Warme groetjes Bianca


Ontzettend bedankt voor je afstemming. Het duurde lang voor ik je kon antwoorden en dat had er 100% mee te maken dat je afstemming erg confronterend was. Ik wist oprecht niet hoe ik erop kon reageren.
Nu een tijd verder, bewust weer eens terug gepakt en alles wat je typte valt op zijn plekje. Met vallen en opstaan begin ik dichter bij mezelf te komen en mezelf bewuster te waarderen als persoon.


Lieve Wendy , in 1 woord WAUW!!  Deze Luisterkindafstemming klopt helemaal. Wat tof dat je dit voor mij hebt gedaan. Ik ben er erg blij mee. Super lief dank je wel , ook de tips die je meegeeft neem ik mee in mijn proces. Kleurrijke knuffels , Marita