Achtbaan

Een aantal jaren geleden kwam ik via het HSP Café Uden in contact met Wendy. Ik was op dat moment zoekende naar wie ben ik, wat voel ik en zijn er nog wel mensen die mij begrijpen.
Na twee leerzame avonden bij het HSP Café Uden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak bij Vivendy gemaakt.
Wendy zei die middag meteen als we aan de slag gaan stap je een achtbaan in en er is dan geen weg meer terug. Aangezien ik  op dat moment voor mijn gevoel op een kruispunt stond en ik alleen wist zoals het nu is wil ik niet verder, ik moet een nieuw pad gaan bewandelen. Ik ben dus die achtbaan ingestapt en tot op de dag van vandaag heb ik daar absoluut geen spijt van. Het is een van de beste beslissingen geweest die ik voor mijzelf heb kunnen maken. Ik heb voor mijzelf gekozen!!
Tijdens de bijeenkomsten met Wendy ben ik mijzelf gaan leren kennen, weer op mijn gevoel gaan leren vertrouwen en luisteren naar m’n intuïtie. Wendy is een rustig persoon, geeft je vertrouwen en alles is goed. Vooral dat laatste had ik echt nodig, wat ik ook doe of zeg er komt geen oordeel alleen maar begrip en liefdevol advies. Het zijn pittige tijden geweest en het fijne is dat we ondanks de moeilijke gesprekken ook regelmatig veel hebben kunnen lachen.

Ik gun iedereen die ook op een kruispunt in z’n leven is aangekomen, deze Wendy naast zich om de achtbaan te doorstaan.