Luisterkind afstemmingen

Luisterkind is een methode om met zowel kind als volwassene energetisch en op afstand contact te maken. Dit maakt het mogelijk om de antwoorden op zijn of haar vraag naar boven te halen. Samen zoeken we naar een oplossing of indien mogelijk maken we een nodige transformatie. Alle antwoorden zitten in ons onderbewustzijn. Als Luisterkindwerker maak ik contact vanuit mijn hart met het zielsbewustzijn van degene voor wie de afstemming is aangevraagd. Ik luister dan naar wat er leeft en samen zoeken we antwoorden of mogelijke oplossingen.

Een Luisterkind-afstemming duurt zolang als het duurt. Antwoorden, inzichten, handvatten, oplossingen en eventuele transformaties uit het gesprek worden op een heldere manier verwoord en op papier gezet, zodat je er zelf mee aan het werk kunt gaan.
Je kunt het dan ook zien als een brief van je eigen ziel.


Voor wie is een Luisterkind-afstemming geschikt?

Je kunt voor alle mogelijke levensvragen een Luisterkindafstemming aanvragen.
Een Luisterkindafstemming is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden.

Voor kinderen:omdat zij vaak via hun gedrag, lichaam of emotie laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Ze kunnen het nog niet (genoeg) verwoorden. Als ouder weet je vaak niet wat het precies is of hoe je ze kunt helpen. Dan kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.
Voor volwassenen:omdat er momenten in het leven zijn waarin je behoefte hebt aan antwoorden, inzichten of oplossingen. Bij bijvoorbeeld slaapproblemen, lichamelijke klachten of als je behoefte hebt aan nieuwe inzichten.
Voor mensen die zich verbaal niet kunnen uiten:denk hierbij aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme, alzheimer, iemand in coma of wat voor reden dan ook waardoor ze zich niet voor anderen verstaanbaar kunnen maken. Een Luisterkind-afstemming geeft dan een stem aan deze persoon. Ervaring leert dat zij vaak heel blij zijn om op deze manier toch gehoord te kunnen worden.
Voor mensen die stervende of overleden zijn:deze afstemming vormt een brug tussen het leven en de dood, dit wordt ook een Levensbrug-afstemming gehoord. Om afscheid te nemen of bijvoorbeeld onbeantwoorde of onuitgesproken zaken naar boven te halen.
Voor vrouwen met een kinderwens:Het niet hebben van kinderen heeft verstrekkende gevolgen voor het leven van vrouwen die deze wens wel hebben. Met deze afstemming kan een vrouw die moeder wil worden inzicht krijgen waarom ze niet zwanger wordt.
Voor het verwerken van een geboorte:Tijdens het proces van conceptie naar geboorte gebeurt er veel. Als dit niet goed gaat kan dat blijvende schade in de energie van iemand ontstaan. Met een Geboorteverwerking- afstemming kijk ik naar de invloed van de geboorte-ervaring op het hier en nu en wat je eraan kunt doen om dit te helen, dit kan zowel vanuit het perspectief van het kind en de moeder.
Overig:Alles is energie en heeft een energetisch bewustzijn. Dat wil zeggen dat je overal op af kunt stemmen. Je kunt bijvoorbeeld ook een Luisterkindafstemming aanvragen voor een huisdier, de energie van een huis (Huisreiniging) of een bedrijf.

De Methode

Voor mijn afstemmingen maak ik gebruik van de Luisterkind Methode, ontwikkeld door Diana Hendriks – van Beaumont. Een Luisterkind- afstemming wordt gedaan op energetisch niveau.

Ik maak contact van hart tot hart of van ziel tot ziel. Als de verbinding met de energie van de ander er is, ga ik in gesprek. Ik haal de antwoorden vanuit een diepere laag bij het kind of de volwassene naar boven. In iedere afstemming zie ik meteen waar we op dat moment een verandering kunnen inzetten. Er is ruimte om alles te bespreken.

Een Luisterkind afstemming wordt altijd op afstand gedaan. Vooral voor kinderen kan het beangstigend of belastend zijn, wanneer ze naar een therapeut worden gebracht.
Een Luisterkind-afstemming geeft je een veilig en goed gevoel. Niemand hoeft ‘met de billen bloot’. Belangrijk is dat het effect van de afstemming diepgaand is. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En… er is alle tijd voor het gesprek.


Hoe gaat het in z’n werk?

Via het formulier op de website kun je een aanvraag doen voor jezelf, je kind of dier. Je kunt in principe geen aanvraag doen voor een andere volwassene en bij een aanvraag voor een kind boven de 10 jaar, dient het kind toestemming te hebben gegeven. Tevens kan het kind dan ook zelf vragen stellen als hij of zij dat wil. Bij Levensbrug of een afstemming voor mensen met een communicatieve beperking, zal ik per aanvraag kijken wie er toestemming dient te geven.

Als ik je aanvraag binnen heb, ontvang je van mij binnen een paar dagen een mail met informatie en een begeleidend schrijven. Na ontvangst van de gevraagde informatie en de betaling, maak ik binnen 14 dagen de Luisterkind-afstemming en stuur deze per mail naar je toe. Heb je na het ontvangen van de mail nog vragen over de afstemming, dan zal ik deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden als het de afstemming betreft.Een Luisterkind-afstemming kost € 77,- inclusief btw.

Zijn er nog andere vragen of is er in de afstemming naar voren gekomen dat het verstandig is om bijvoorbeeld naar een therapeut te gaan, dan ben je vanzelfsprekend compleet vrij om te gaan naar wie je wilt. Soms komt er heel duidelijk naar voren dat je kind baat heeft bij een homeopaat bijvoorbeeld, dan kan ik je wel iemand adviseren, maar voel ook vooral wat voor jou/jullie passend is.

Wil je verdere hulp op energetisch vlak of begeleiding bij het leren omgaan met je gevoeligheid?
Dan kun je ook bij mij terecht voor Transformatie Healing

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?