Lichtcirkel

Lichtcirkel

Wanneer

24 januari 2024    
10:00 - 12:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Maandelijkse cirkel om meer licht in je leven en in de wereld te brengen.
In de lichtcirkel focussen we ons niet alleen op het licht maar zeker op het duister dat wordt ervaren. Er kan alleen meer licht komen door alles wat nog niet-licht is aan te kijken en zo in het licht te zetten.

Door energie in een groep neer te zetten wordt de som van deze gezamenlijke energie vele malen hoger dan wanneer ieder individueel hier mee bezig zou zijn. Bovendien krijgt je persoonlijk welzijn en ontwikkeling een extra boost. Wil jij samen met gelijkgestemden bijdragen aan meer licht en liefde in de wereld en in je eigen leven? Wil je een dagdeel met anderen ‘in de energie’ zijn en weer dicht bij jezelf komen?

Ervaring leert dat jouw blokkade bijna altijd raakt met een collectieve blokkade. Deze lichtcirkel is bedoeld om bij te dragen aan jouw persoonlijke proces; om licht en liefde te brengen naar jezelf, de aarde en haar bewoners.

De cirkel wordt begeleid door ervaren trance healing medium Wendy. “Ik open en bewaak het veld waarin het ‘werk’ veilig gedaan kan worden en waar de lichtkracht en liefde ervaren kan worden. Dan kan dat wat zich op dat moment aandient zichtbaar of getransformeerd worden. We laten ons leiden door Spirit en voelen wat er die avond mag gebeuren. Ook zorg ik ervoor dat het veld weer veilig gesloten kan worden en ieder in goede staat weer naar huis kan”

Kernwoorden: Liefde, Licht, On-licht, Harmonie, Onvoorwaardelijkheid, Zelf, Collectief, Transformatie
Deze avond geeft geen gelegenheid voor individuele consulten maar mocht er iets loskomen deze avond wat meer aandacht nodig heeft dan is er altijd na afloop ruimte om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: de ene maand is de cirkel in de ochtend, de andere in de avond om iedereen de gelegenheid te geven erbij te kunnen zijn.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.