Vivendy 10 jaar!

10 jaar geleden: de start van Vivendy

Een praktijk met als doel het begeleiden van bewustwordings- en transformatie-processen. In deze 10 jaar is het doel niet veranderd maar ik wel. Zowel Vivendy als ikzelf hebben een aantal diepgaande transformatieprocessen doorstaan. Ik zal niet beweren dat het makkelijk is geweest maar door het telkens weer kiezen voor mezelf en het volgend van mijn hart ben ik heel dicht bij mijn centrum gekomen. En dat zorgt er dan weer voor dat het steeds makkelijker wordt mijn hart te volgen in wat ik doe.

Je nieuwsgierigheid volgen

Mijn doosje met tools om iemand te begeleiden is in deze 10 jaar flink uitgebreid door alle waardevolle opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. 10 jaar geleden begon ik met trance healing en mediumschap, daar is o.a. aan toegevoegd: paramedisch en psychosciaal mediumschap, ademcoaching, systemisch opstellen vanuit het hart, spirituele stervensbegeleiding, luisterkind, rouw- en verliesbegeleiding. Mijn doel is niet meer een eindresultaat maar het leren en ervaren op de weg ernaar toe. Mijn nieuwsgierigheid volgen naar de nieuwe stap en voelen wat ik ten diepste wil.

Transformatieprocessen

Ook heb ik prachtige diepgaande processen gezien bij diverse cliënten en de resultaten mochten er zijn. Zoals: de energetische begeleiding van een niertransplantatie, de transformatie van extreme duizeligheid naar gewoon kunnen leven, prachtige bewustwordingsprocessen, het (her)vinden van levenslust en zin van leven.

Door te onderzoeken wat je beweegt en vooral wat je tegenhoudt te bewegen leer je jezelf heel goed kennen. Dan kom je steeds dichter bij jezelf en wordt het volgen van je hart meer en meer vanzelfsprekend. Dan overstijg je het overleven en stap je op je eigen pad van voluit leven. Leven met betekenis, leven als een persoonlijke vorm van kunst.

Betekenis Vivendy

Modus Vivendi (latijn voor manier van leven) staat voor mij voor overleven, leven op de automatische piloot, compromissen maken met je omgeving maar ook met jezelf om zo comfortabel mogelijk en met zo min mogelijk lastig gedoe met je leventje verder te gaan.

Ars vivendi betekent kunst van het leven, niks niet overleven, maar echt leven! Het leven omarmen in alle aspecten. Over de grote toppen en door de diepe dalen die zich aandienen op jouw pad. Durven leven, met jezelf op de eerste plek en in verbinding met je omgeving.

Bovendien is Vivre het franse woord voor Leven. En dat is exact wat we te doen hebben tijdens onze tijd op de aarde. Met 2 voeten stevig op de grond en in verbinding met het verlangen van je ziel.

Dit alles gecombineerd met elkaar en mijn naam vormt Vivendy. Met Vivendy wil ik je dan ook begeleiden van jouw Modus Vivendi naar Ars Vivendi. Van overleven naar voluit leven, de kunst van het leven meester worden.

Wie jarig is trakteert

Graag maak ik jullie deelgenoot van mijn feestvreugde!
In April 2024 geef ik cadeau:
• 10x een mini Luisterkindafstemming
• 10x een mini Transformatie Healing (online)
• 10% korting op een Transformatie Healing, Luisterkindafstemming of coachinggesprek, afspraak gemaakt in April.
• €10 korting op deelname aan de lichtcirkel op 21 april van 10-12
Kijk ook op het aanbod tijdens de Open Praktijkdag Uden op 14 april.

Wil je gebruik maken van of meedoen met bovenstaande dan kun je je aanmelden via info@vivendy.nl of


Liefs
Wendy