Healing voor het collectief

Reeds eerder heb ik gemeld dat ik vaak bezig ben met energetisch werk voor collectieve stukken. Je kunt dat zien als begeleiding in het ontwikkelingsproces waar de aarde en haar bewoners inzitten. Ik heb dit nog niet eerder gedeeld vanwege oude patronen en overtuigingen. Nu wil ik graag met jullie delen hoe ik het collectieve proces wat te maken heeft met deze periode rondom corona ervaar. Dit om het (bewustwording)proces wat zich nu voor ieder openbaart te ondersteunen. Maar ook om te delen hoe een healing op een collectief proces een krachtig product voort heeft gebracht welke dit proces nu ook op individueel niveau kan ondersteunen. Immers trillen we allemaal mee op de frequentie van de aarde, haar groeiproces en ervaringen. Ook al zijn er velen zich daar nog niet bewust van.

3D: Heel even kort door de bocht uitgelegd

De zogenoemde 3D fase waarin we ons bevinden is er een van dualiteit. Man en vrouw, goed en slecht, etc. Tegenstellingen en aanvullingen. Het plaatje is niet compleet zonder de andere kant ervan te hebben doorgrond.
Dit project, dat 1000en jaren geleden begon ten tijde van Atlantis is toe aan z’n eindfase. We worden uitgedaagd ons te ontwikkelen naar een volgende fase. Om dualiteit los te laten en meer vanuit eenheid te leven, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces, oordelen en overtuigingen los te laten, vanuit het Hier en NU. Wellicht heb je de term 5D al wel voorbij zien of horen komen, in deze dimensie krijgen tijd en ruimte minder waarde. Dan voel je dat de sluier die er zit tussen deze werkelijkheid en het geheel, de geziene en ongeziene wereld steeds dunner wordt. Het is een beetje lastig uit te leggen zo maar hopelijk voel je wat ik bedoel. Zo niet, vraag gerust door!

Het collectieve werk waar ik bij betrokken ben geweest heeft vaak te maken met trauma’s uit het verleden, om deze te helen en los te maken uit het collectief. Dit gebeurt bij velen op individueel niveau, maar er zijn ook collectieve trauma’s zoals oorlogen, heksenvervolging, onderdrukking in bijvoorbeeld Egypte of Rome, of zelfs de ondergang van grote beschavingen als Atlantis waar je onbewust op kunt meetrillen. Door dit collectief aan te pakken kan het trauma binnen het individu die erop mee trilt dit ook loslaten. Dit is in mijn beleving allemaal gelinkt aan het 3D proces van de Aarde. De Aarde heeft namelijk ook de wens om zich door te ontwikkelen, haar frequentie te verhogen en zo naar de volgende dimensie te groeien.

Eindfase 3D

Al een tijdje voelen we dat dit 3D proces aan de eindfase staat te beginnen. Maar hoe, dat was de vraag. Velen hebben de bijzondere energie van 2020 aan het begin van het jaar gevoeld en we hebben ons afgevraagd wat er toch allemaal zou gebeuren dit jaar. Dat dit een virus zou zijn dat de wereld tot stilstand zou brengen, had ik toen niet kunnen bedenken.
Zoals ik het voel kan de Aarde nu een flinke ademteug nemen. Krijgen en voelen de mensen meer bewustwording van waar ze mee bezig zijn en een andere kijk op hoe het ook kan. Kijk eens hoe snel de wereld nu tot stilstand is gebracht. En wat het je brengt. Meer tijd met je geliefden, de kans om oude pijnen aan te kijken, oordelen en overtuigingen veranderen, omgaan met verdriet en verlies. We worden nu met onze neus op onze sterfelijkheid gewezen.
Wil je hier meer over lezen dan raad ik je aan de teksten van Mieke Vullink en Laozi Blessing (via FB) te volgen welke voor mij als waarheid voelen. Zij hebben hier hele duidelijke teksten over en ik vind het dus zinloos alles nog eens vanuit mijn (dezelfde) visie neer te schrijven. In ieder geval vind ik het belangrijk te zeggen dat het virus een missie van bewustwording met zich meebrengt, op alle levels.

Corona

Als ik contact maak met het corona virus voel ik heel veel liefde, zachtheid en compassie. Dit is uiteraard heel tegenstrijdig met wat er fysiek gebeurt. Het virus heeft vele verschillende lagen, als dimensies. Dus wat het jou brengt is per persoon afhankelijk.

In het collectieve werk ik veel samen met Hetty van Homeospirit. Met onze krachten gebundeld komen we vaak tot de diepste lagen van healing. In het begin van de uitbraak werd ons verteld ons er even niet mee bezig te houden. Dit is iets wat niet tegengehouden mocht worden! Dat is voor iemand die altijd alles vanuit de kern wil oplossen erg lastig. Gelukkig kregen we een week later weer een positieve impuls om te kijken naar het virus. Dit keer werden we niet tegengehouden.

5e dimensie

We kwamen al snel in contact met een grote groep zielen, van over de hele aarde verspreid. Deze groep voelde voor mij zo vertrouwd en krachtig! Ik voelde me deel en drager van het kosmische veld binnen deze groep. We stonden samen in een grote kring om een prachtige en krachtige stroom van energie uit kosmische bron door een sluis naar de aarde te brengen. Deze kosmische energie was al eerder naar de aarde gekomen om 5D voor te bereiden. Het corona virus lijkt een gevolg te zijn hiervan, mensen die nog niet aangetrokken waren door deze trilling/energie worden door het virus dringender verzocht veranderingen aan te gaan. Immers het ascentieproces van de aarde gaat door.

Het dauw- of dawn veld

De essentie van het virus zagen wij als 3 parels. Prachtige parels met elk een andere intentie. Koorts (wegbranden oude patronen), Benauwdheid (je eigen ruimte innemen, eigen verantwoordelijkheid), Hoesten (je stem vrij maken om jouw waarheid te kunnen spreken).

Deze parels voegden zich bij de stroom van energie naar de kern van de aarde. Vanuit deze gezamenlijke energie werden 2 ringen om de aarde gevormd. Een op de y-as en een om de x as zeg maar.

Tussen deze ringen ontstaan ragfijne draden als een web. En in dit web ontstaan kleine druppels als dauw, erg teer maar o zo krachtig. Alle druppels samen vormen een heel mooi roze veld.

Iedere druppel kan een bewust mens aanraken, zijn of haar trilling en bewustzijn verhogen tot aan die van het dauw- of dawnveld. Tijdens onze healing hebben we de energie en trilling van het dauw- of dawnveld naar de kern van de 5D aarde gebracht. Via de trilling van de aarde komt deze energie bij ieder levend wezen op de planeet. Door de energie van dit veld ervaar je hoe het ook kan waardoor oude patronen los kunnen komen. Corona daagt ieder mens uit bewust te worden en te verbinden met het dauwveld. Corona is dan niet meer nodig en kan uitdoven.

Kosmisch, energetisch voedingssupplement

De energie van dit dauw- of dawnveld is door Hetty verbonden met sacharose korrels, dezelfde korrels die ook in de homeopathie worden gebruikt. Dit heeft geresulteerd in 2 kosmische energetische supplementen die je kunt innemen om jouw proces in deze periode te ondersteunen. Dit kan bijdragen aan jouw groei in bewustzijn en ontwikkeling, waardoor de groep van mensen in hogere trilling steeds groter kan worden. Dit geeft dan een krachtige opwaartse spiraal richting de 5D aarde waar anderen zich aan op kunnen trekken.

Voor meer informatie hierover of het lezen van ervaringen kun je kijken op www.homeospirit.nl/webshop

Bel of mail gerust als je behoefte hebt aan meer informatie.