Hallo lief mens,

Zorg je goed voor jezelf? En ook voor je energie?

De gevolgen van de maatregelen die worden getroffen omtrent het Corona virus zijn groot. Niet alleen voor onze beweegruimte maar ook voor onze energie. We worden massaal geconfronteerd met de ziekte maar vooral ook met de angst en onzekerheid die hier omheen hangt. Zeker als hooggevoelig en -bewust persoon voel je het veld van angst en dreiging wat deze hele situatie met zich meebrengt harder. Juist dan is het van belang om goed bij jezelf te blijven en te kunnen voelen wat je nodig hebt.

 • Voel jij ook dat je wordt meegezogen in het negatieve veld en weet jij niet hoe je er weer uit komt?
 • Wil jij je trilling kunnen verhogen?
 • Wil jij je sterker, energieker en meer in het NU voelen  
 • Dient zich juist nu een blokkade aan waardoor je je vast voelt zitten?

Het verhogen van je energetische trilling in deze tijd draag bij aan jouw energetische huishouding en dus je weerstand. Dus naast de sociale onthouding en je lichaam voeden met extra vitaminen is het verhogen van je trilling uiterst zinvol.
Maar dat is wel makkelijker gezegd dan gedaan….

Als je er van een afstand naar kunt kijken dan kun je het corona virus, maar ook de angst die er omheen hangt, zien als een golf. Je hebt hierin een keuze als je je hier bewust van bent: Laat je je meesleuren met de golf om uiteindelijk te stranden of spring je over de golf heen om in je eigen kracht te blijven?

Golf van bewustwording.
Deze golf kun je ook zien als een golf van bewustwording. Al jarenlang worden gevoelige mensen gevoeliger en zijn op zoek naar meer bewustwording. Deze wake up call van Moeder Aarde nodigt je uit om ook jouw bewustwording en trilling of frequentie te verhogen. Om helemaal te kunnen vertrouwen op jouw gevoel. Om nu oude patronen, oordelen en overtuigingen los te laten. Onze aarde krijgt nu ook een moment om even op adem te komen om na deze golf samen met haar bewoners in een hogere trilling verder te kunnen ontwikkelen.

Dus, verbind jij je met het veld van ziekte en angst of kies je voor onvoorwaardelijke verbinding met liefde en vertrouwen. Je weet niet wat er gaat gebeuren, dat is NU ook nog niet van belang, maar hoe je er mee om gaat dat heb je wel zelf in de hand.

Verhoog je trilling.
Om je hiermee een handje te helpen heb ik hieronder een aantal tips voor je om je trilling te verhogen. Doe dit dagelijks of zelfs een paar keer per dag. Net wat jij fijn vindt en wat je nodig hebt om jouw energie op peil te houden.

 1. Ga rustig zitten, je handen en voeten zijn niet gekruist
 2. Maak contact met de aarde op jouw manier.
  Adem diep en en uit en visualiseer dat je zuivere en lichte energie inademd en spanning en onrust uit.
 3. Visualiseer de straal van licht en liefde die door jouw centrum heen loopt, in via je kruin, door je ruggengraat en dan uit via je stuit. Deze straal is verbonden met het midden van de aarde en het universum via onze zon. Vraag vanuit de zon universele levensenergie naar beneden te laten stromen, jouw hele energetische systeem te vullen met licht en liefde en dan via de aarde weer weg te stromen. Voel deze constante stroom van energie maar door jou heen stromen en je helemaal vullen met licht en liefde.
 4. Verbind je met de Bron, jouw Hogere Zelf, jouw Spirit team (gidsen en engelen), en voel hoe jouw trilling zich aan kan passen aan hun trilling. Je trekt je als het ware een beetje op aan hun trilling. Doe dit net zo lang als voor jou prettig is.
 5. Sla deze energie op in je celgeheugen en kom dan weer op jouw manier, op jouw tempo terug naar het Hier en Nu zonder de gemaakte verbindingen te verbreken.

Als je net even wat meer hulp nodig hebt om weer in je energie te komen of je kracht terug te pakken om over die golf heen te kunnen springen neem gerust contact met op dan kijken we samen naar wat jij nodig hebt. Dat kan via mail (info@vivendy.nl) of telefoon (06-28184807)

Speciaal voor jou hier een paar link naar fijne channels en blogs over het corona virus.

Heel veel licht en liefde voor iedereen gewenst in deze periode.

Veel liefs
Wendy